Dardağan Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. 1997 Yılında Bursa’nın Mustafakemalpaşa İlçesinde kurucumuz İsmail Dardağan tarafından kurulmuştur.
Ana faaliyet konusu Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı ve Şekerpare üretimi olan firmamız, yıllar içerisinde ürün çeşitliliğini arttırmak adına Mantı, Erişte, Revani, Höşmerim ve kadayıf çeşitleri üretimine başlamıştır.
Firmamız mevcut 300 m2 olan üretim tesisinden, yıllar içerisinde kapasite yetersizliğini gidermek amacıyla Mustafakemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde ki 8.000m2 açık 1.700m2 kapalı alana sahip olan üretim tesisine taşınmıştır.
Son teknolojiye sahip olan işletmemizin temel prensibi Sağlıklı, Hijyenik ve Lezzetli ürünler üretip müşterilerine ulaştırabilmektir. Firmamız ISO 9001 ve ISO 22000 Kalite standartlarına uygun olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
kemalpaşa tatlısın da en iyi marka
KALİTE POLİTİKAMIZ
Misyonumuz
Dünya standartlarına göre hijyen ve kaliteden ödün vermeden tatlı üretimi yapmak ve tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam zamanında karşılamak.
Vizyonumuz
Tatlı sektöründe; ulusal ve uluslararası standartlara uygun hijyenik, güvenli ürünler üreterek, yetkin personel istihdam ederek, elde ettiğimiz deneyim, tecrübe ve sorumluluk bilincimizle ulusal ve uluslararası alanda tanınır ve aranılan bir firma olmaktır.
Entegre Yönetim Sistemleri Politikas?
DARDAĞAN GIDA olarak Mustafakemalpaşa OSB İzmir yolu 7.km. 2 No.lu Cd. No.:4 Mustafakemalpaşa / Bursa adresinde “Tatlı imalatı (Tel kadayıf, Peynir Tatlısı, Kemalpaşa, Şekerpare, Kalburabastı, Revani) ve Satışı” faaliyetlerimiz kapsamında yer alan tüm proses aşamalarında çevreye duyarlı olmayı, kirliliği azaltmayı, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamında sağlamayı, güvenli gıda üretmeyi ve müşteriyi mutlu etmeyi amaçlamaktayız. Bu amaç doğrultusunda;
- Doğal kaynakları verimli kullanmayı, geri dönüşüm ve geri kazanımı arttırmayı, faaliyetlerimizin olumsuz çevre etkilerini azaltmayı veya tamamen ortadan kaldırmak için gerekli tedbirleri almayı,
- Sürdürülebilir bir çevre için tüm proseslerde çevre dostu ekipman ve teknolojiler kullanmayı,
- İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önlenmesi için gerekli tedbirleri belirlemeyi, uygulamayı ve uygulatmayı,
- İş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri ve çalışanların katılımıyla risk değerlendirmesi yapmayı ve kabul edilebilir risk seviyelerine ulaşmayı,
- Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı için güvenli ekipman ve uygun teknolojiler kullanmayı,
- Güvenli gıda üretmeyi ve müşterilerimizi mutlu etmeyi,
- İş sağlığı ve güvenliği, çevre, kalite ve gıda güvenliği uygulamalarının iyileştirilmesi çalışmalarına tüm çalışanların ve paydaşların katılımını sağlamayı ve sürekli gelişmeyi ve entegre yönetim sistemimizin performansını arttırmayı,
- Kurumda çevre, gıda güvenliği, kalite, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü oluşturmayı,
- Firmamızı ilgilendiren entegre yönetim sistemleri kapsamımızdaki tüm yasal yükümlülükleri, ulusal ve uluslararası standartların yükümlülüklerini karşılamayı,
- Entegre yönetim sistemi ilkelerimizin benimsenmesi için çalışanlarımıza, tedarikçi/taşeron firma çalışanlarına, stajyerlere yönelik eğitim ve bilgilendirme yapmayı,
- Entegre yönetim sistemi amaç ve hedeflerine ulaşabilmek için gerekli kaynakları sağlamayı
Taahhüt eder.